Offerte-aanvragen ontvangen? Sluit uw bedrijf aan

Gelieve alle gevraagde gegevens in te vullen. Na goedkeuring van uw bedrijf, ontvangt u van ons een login en paswoord om uw leads te beheren. Uw bedrijf dient in het bezit te zijn van een geldig BTW-nummer en ondernemingsnummer. Aanvragen kunnen geweigerd worden. Bij goedkeuring ontvangt binnen 48h. uw paswoorden.

Indien u op "Account aanmaken" klikt, gaat u akkoord met onze "Algemene voorwaarden voor deelnemers"

West-Vlaanderen
Oost-Vlaanderen
Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Vochtbestrijding offertes ontvangen?

U bent verantwoordelijk voor de offerte-aanvragen en u zoekt extra klanten? Ontvang dan van ons offertes van mensen die op zoek zijn naar een oplossing om vochtproblemen aan te pakken. Vocht.be is een microsite van LeadAngels.

Waarom samenwerken met ons?

  • Ontvang offerte-aanvragen uit uw provincie
  • Ontvang nieuwe offerte-aanvragen in uw mailbox
  • Bouw een nieuwe klantendatabase op
  • Beheer uw offerte-aanvragen in uw persoonlijke beheersmodule
  • Geen abonnement of contract
  • Betaal enkel door u goedgekeurde offerte-aanvragen

Dhr. Kennis werkt graag samen met ons

"Elke maand krijgen wij offerte-aanvragen via e-mail binnen van mensen uit onze buurt die op zoek zijn naar een aannemer.

In mijn persoonlijke beheersmodule zie ik alle contactgegevens en een omschrijving van de aanvraag.

Klanten winnen voor ons bedrijf was nooit zo makkelijk."

Jan Kennis, zaakvoerder

Vochtbestrijding in gans Vlaanderen

Bent u woonachtig in Vlaanderen, dan kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze dienst. U woont in de regio Vlaanderen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant: Boom, Kapellen, Stad Antwerpen, Mechelen, Herentals, Lier, Mechelen, Turnhout, Hasselt, Beringen, Peer, Genk, Sint-Truiden, Maasmechelen, Neerpelt, Tongeren, Gent, Deinze, Eeklo, Aalst, Geraardsbergen, Oudenaarde, Dendermonde, Sint-Niklaas, Ninove, Halle, Vilvoorde, Leuven, Diest, Tienen, Brugge, Diksmuide, Oostende, Roeselare, Tielt, Kortrijk, Ieper, Veurne, Brugge...

Tips & advies

Vergelijk de vochtbestrijding prijzen

Start hier uw offerte aanvraag

Vocht.be, uw gids bij de aanpak van vochtproblemen in huis

Vocht.be is dé gids voor mensen die te kampen hebben met vochtproblemen in huis zoals optrekkend vocht, vocht in muren en vochtige kelder, regendoorslag, schimmel in huis en condenstatieproblemen in de keuken, badkamer, slaapkamer, gang, garage, koer, living, . Het is een leiddraad doorheen het beslissingsproces om mensen te helpen welke soort vochtbestrijding & schimmelbestrijding technieken er bestaan om komaf te maken met vochtproblemen zoals vocht in kelder, keldermuren, kruipkelder, keldervloer, binnenmuur, buitenmuur, muur in pleisterwerk, behang, verf... muur in baksteen of betonsteen. Herken vochtproblemen en vochtplekken bij loszittend behang, muffe geur, loszittende voegen... Vervolgens is het mogelijk om via 1 offerte-aanvraag verschillende prijzen via e-mail te ontvangen en te vergelijken.