Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is nodig wanneer de gevel door weersinvloeden of verouderingsprocessen beschadigd is geraakt. Door de gevel te renoveren en opnieuw af te werken ziet de woning er weer als nieuw uit en is de beschermende functie van de gevel hersteld.

Hydrofoberen

Gevels die voortdurend blootstaan aan slagregens of om andere reden aan de buitenzijde erg vochtig blijven, kunnen op den duur problemen geven met doorslaand vocht. Door de gevel te impregneren met een vochtwerend middel nemen de stenen in de muur niet langer vocht op en behoren problemen met doorslaand vocht tot het verleden.

Buitenmuur laten hydrofoberen

Gevelafwerking met crepi

Een van de manieren om een oude verweerde gevel een verjongingskuur te geven is door deze af te werken met crepi. De gevel wordt dan voorzien van een decoratieve kunstpleister waardoor imperfecties niet langer meer zichtbaar zijn. De gevel is na behandeling tevens goed beschermd tegen weersinvloeden en in combinatie met buitengevelisolatie kan er flink op de stookkosten bespaard worden.

Gevel afwerken met crepi

Gevelbekleding

Een gevel kan met tal van materialen bekleed worden. Vroeger paste men voornamelijk hout toe als gevelbekleding maar tegenwoordig maakt men steeds meer gebruik van moderne materialen zoals kunststof en composiet. Deze materialen vergen nauwelijks onderhoud en zijn esthetisch gezien ook een waardig alternatief voor klassieke gevelbekledingsmaterialen.

Gevel afwerken met gevelbekleding

Cementering

Bij het cementeren van de gevel brengt men een dunne laag cement aan op de muur. Het cementmengsel bestaat meestal uit zilverzand en cement en kan in de massa gekleurd worden zodat de gevel achteraf niet meer geschilderd hoeft te worden. Door de cementlaag is de gevel goed beschermd tegen weersinvloeden en worden problemen met doorslaand vocht voorkomen.

Cementering laten aanbrengen

Vochtbestrijding in gans Vlaanderen

Bent u woonachtig in Vlaanderen, dan kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze dienst. U woont in de regio Vlaanderen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant: Boom, Kapellen, Stad Antwerpen, Mechelen, Herentals, Lier, Mechelen, Turnhout, Hasselt, Beringen, Peer, Genk, Sint-Truiden, Maasmechelen, Neerpelt, Tongeren, Gent, Deinze, Eeklo, Aalst, Geraardsbergen, Oudenaarde, Dendermonde, Sint-Niklaas, Ninove, Halle, Vilvoorde, Leuven, Diest, Tienen, Brugge, Diksmuide, Oostende, Roeselare, Tielt, Kortrijk, Ieper, Veurne, Brugge...

Tips & advies

Vergelijk de vochtbestrijding prijzen

Start hier uw offerte aanvraag

Vocht.be, uw gids bij de aanpak van vochtproblemen in huis

Vocht.be is dé gids voor mensen die te kampen hebben met vochtproblemen in huis zoals optrekkend vocht, vocht in muren en vochtige kelder, regendoorslag, schimmel in huis en condenstatieproblemen in de keuken, badkamer, slaapkamer, gang, garage, koer, living, . Het is een leiddraad doorheen het beslissingsproces om mensen te helpen welke soort vochtbestrijding & schimmelbestrijding technieken er bestaan om komaf te maken met vochtproblemen zoals vocht in kelder, keldermuren, kruipkelder, keldervloer, binnenmuur, buitenmuur, muur in pleisterwerk, behang, verf... muur in baksteen of betonsteen. Herken vochtproblemen en vochtplekken bij loszittend behang, muffe geur, loszittende voegen... Vervolgens is het mogelijk om via 1 offerte-aanvraag verschillende prijzen via e-mail te ontvangen en te vergelijken.