Vochtbestrijding Gent

Vochtbestrijder GentVeel oude huizen gebouw in de regio Gent hebben te kampen met allerhande vochtproblemen door een slechte vochtwering. Stop nu de vochtproblemen en laat een vochtbestrijder uit Gent jouw problemen nu aanpakken. Zij maken de muren waterdicht, de kelder waterdicht en verlossen je van alle problemen met condensatie, zouten, schimmels en uitbloeingen.

Vochtbestrijding Gent 

Vochtbestrijding GentBen je woonachtig in de regio Gent? Dan heeft ook jouw woning, appartement of bedrijf misschien ook last van vochtige muren. Vocht sijpelt langzaam door in vochtige buitenmuren en vochtige binnenmuren met alle problemen tot gevolg. Denk maar aan een muffe geur, loskomend behang, schimmelvorming enz... Vochtige muren in Gent zijn te wijten aan een gebrekkige vochtwering. Oorzaken zijn opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekkages.

Gevelbescherming Gent 

Gevelrenovatie GentIndien je last hebt van schimmels op de binnenzijde van jouw buitenmuren, dan heb je waarschijnlijk te kampen met doorslaand vocht of optrekkend vocht. Doorslaand vocht is te wijten aan muren met slagregen. Bovendien zijn de muren verzadigd van vocht en hebben ze een zeer grote capilliare werking. Buitenmuren in vol metselwerk zoals volle buitenmuren in baksteen en betonsteen zonder spouw, die niet voorzien zijn van een voldoende gevelbescherming ( gevelbekleding, hydrofuge, cementering.... ) zullen voor doorslaand vocht zorgen.

Vochtbestrijding Gent nodig?

Kom in contact met vochtbestrijders uit Gent, vergelijk hier tot 4 offertes via 1 offerte-aanvraag bij verschillende aannemers vochtwerken en vochtexperts uit 9000 Gent. Start hier uw offerte-aanvraag.

Kelderdichting Gent 

Kelderdichting GentOok woningen in grootsteden zoals Gent hebben veel te kampen met natte en vochtige kelders. Meestal gaat het om oude woningen met een hoog grondwaterpeil. Door een gebrekkige kelderdichting en kelderbekuiping gaat bij hoog water de kelder vol water staan. Bij water in de kelder is de kelder niet meer toegankelijk. Denk maar aan vochtige keldermuren. Kenmerkend is de stank en muffe geur. Meestal gaan de kelderproblemen gepaard met schimmelvorming en de aanwezigheid van ongedierte. Er bestaan een aantal mogelijkheden om préfabkelders, kruipkelders, wijnkelders, stockagekelders, gemetste kelder en betonkelders in Gent weer vochtvrij te maken. De keldervloer en de keldermuren in betonsteen, oude baksteen, kalkzandsteen... worden voorzien van een waterkering.

Schimmelbestrijding Gent 

Schimmelbestrijding GentEen slechte verluchting van de woning in de badkamer, keuken, doucheruimte, berging of andere natte ruimtes kan leiden tot condensatieproblemen met schimmelvorming op badkamermuren en keukenmuren tot gevolg. Ook muren die te kampen hebben met koudebruggen in slecht geïsoleerde spouwmuren of door de doorgang van schouwen, verluchtingsgaten, afvoeren... is de kans op schimmels op muren en plafond groot. De installatie van een goede mechanische woningventilatie of een verluchtingssysteem + natuurlijke verluchting aan ramen kan al een oplossing zijn.